top of page

AANKOOP EN VERKOOP

Vastgoed aankopen als beleggingsobject in

Rotterdam wint de afgelopen jaren aan populariteit en is een geliefde stad voor vastgoed als belegging. De prijzen van appartementen in het centrum zijn laag in vergelijking met steden als Utrecht en Amsterdam. Hierdoor kan een hoog rendement op verhuur behaald worden en wellicht een interessante overwaarde in de toekomst.

Bakstenen huis met fiets

Onze ervaring is dat er met verhuur een gemiddeld rendement behaald wordt van 4 tot 8%. Dankzij ons brede netwerk vinden wij vrijwel altijd tijdig nieuwe huurders. Het is dus een mooie en redelijk veilige manier van beleggen.

 

Begeleiding bij de aankoop

Wil je nieuwe panden aankopen als vastgoedbelegging? In de laatste zeven jaar hebben wij veel van deze processen begeleidt en dit doen wij graag. Tijdens dit proces luisteren wij naar je wensen en zoeken panden in de populaire gebieden van Rotterdam. Ons focus ligt hierbij vooral aan het centrum en de wijken eromheen. Vervolgens begeleiden wij je bij al het papierwerk en zorgen wij ervoor dat de koop volgens de planning verloopt. 

 

Verbouwen, meubileren en verhuurklaar maken

Woning gekocht? Dan gaan we door met fase 2: Het verhuurklaar maken van de woning. Samen met onze aannemer stellen wij een plan op voor de woning (meestal al voordat wij de sleutels krijgen). Hierdoor kunnen wij gelijk na de sleuteloverdracht beginnen met een eventuele verbouwing en verzorgt onze stylist de interieur styling. Ons team is gespecialiseerd in volledige verbouwingen. Of het nou gaat om een nieuwe vloer leggen, of de badkamer naar een andere plek verschuiven, het wordt geregeld. We zorgen voor de meest efficiënte indeling van de kamers en een frisse look die veel mensen aanspreekt. 

 

Begeleiding bij verkoop

Wil je een woning niet meer verhuren of verkoop je je woonhuis? Laat dit dan ook over aan Stadsmeesters. Wij hebben contacten met beleggers maar kunnen de woning ook aanbieden via Funda met professionele fotografie (en desgewenst video).

Neem vrijblijvend contact op

bottom of page