top of page

Wij zijn Stadsmeesters

Hoewel Stadsmeesters Vastgoedbeheer in 2016 is opgericht, is het avontuur al begonnen in 2011, toen wij elkaar ontmoetten. Michael: "Mijn zusje zei dat ze haar nieuwe vriend mee zou nemen naar het eten. Die is dus blijven hangen". Al snel ontdekten wij een gezamenlijke interesse in vastgoed en raakten wij aan de praat over de bedrijfjes die we op een jonge leeftijd hebben opgericht. 

In de jaren daarna werden wij om hulp gevraagd door een bekende om te helpen met het beheer van vijf panden. Ook waren wij in die tijd bezig met de aankoop en verbouwing van onze eigen woningen. We merkten dat er veel kansen in de markt lagen. De kwaliteit van de service van andere vastgoed beheer bedrijven was naar ons idee niet goed genoeg en het was een goede tijd om beleggingspanden te kopen. Al snel kwamen wij in contact met investeerders die met ons hun portfolio wilden opbouwen. Op dat moment is Stadsmeesters vastgoedbeheer officieel ontstaan. 

Het is alweer zeven jaar later en wij kunnen met trots zeggen dat wij nog steeds die eerste vijf panden beheren, dat het portfolio van onze eerste investeerders flink is gegroeid en dat er veel nieuwe investeerders bij zijn gekomen.

Wat Stadsmeesters bijzonder maakt, is de persoonlijke aanpak. Direct contact zonder antwoordapparaten en gedoe vinden wij belangrijk. We denken graag mee over jouw situatie en maken hier het beste plan voor.  Iedereen in ons team heeft een taak die past bij hun persoonlijke eigenschappen. Michael is onze stabiele basis, Robbert-Jan is de netwerker en Victoria de aanpakker. Neem gerust een kijkje op onze persoonlijke pagina's om ons beter te leren kennen. 

bottom of page