VERHUUR

Wilt u uw woning in regio Rotterdam verhuren? Of heeft u meerdere woningen in de verhuur? Dit kan bijvoorbeeld aan tijdelijke huurders zoals expats? Wij nemen u graag het werk, dat bij woningverhuur komt kijken, uit handen. Zo profiteert u van de huurinkomsten, terwijl u niet naar de verhuur hoeft om te kijken.

Appartement

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

  • Vrijblijvende indicatie van de huurprijs van uw woning(en)

  • Het vinden van geschikte huurders via diverse platforms

  • Het organiseren en begeleiden van de bezichtigingen

  • No cure no pay

  • Het opstellen van huurcontracten

  • Creditcheck

  • Sleuteloverdracht en inchecken van huurders

 

Wilt u de de complete beheertaken, zoals klachten- en defectenafhandeling, ook aan ons overlaten? Bekijk dan ‘Woning beheren‘.

Kosten
 

Voor het bovenstaande pakket ‘Woning verhuren’ rekenen wij eenmaal het huurbedrag bij een contract van minimaal 1 jaar. Wij werken op basis van No cure no pay: lukt het ons niet om een huurder voor uw pand te vinden, dan rekenen wij geen kosten.

 

Verhuur van eigen woning


Wilt u uw eigen woning onderverhuren? Bijvoorbeeld vanwege een tijdelijk verblijf in het buitenland of de aanschaf van een tweede huis? Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is huurders te vinden voor uw pand of een contract op te stellen zonder kennis van de verhuurmarkt. Of wellicht vindt u het gewoon een prettig idee om de rompslomp rondom verhuren over te laten aan een professionele partij? Wij denken graag met u mee en kunnen een passend servicepakket met u samenstellen. Zo kunnen wij de huurbemiddeling doen, maar ook het volledige woningbeheer van u overnemen.

 

Verhuur van (meerdere) investeringspanden


Beschikt u over meerdere appartementen of woonhuizen die u wilt verhuren? Ook dan kunt u voor de huurbemiddeling bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw panden continue verhuurd zijn. Wij gaan via verschillende platforms opzoek naar geschikte huurders, regelen bezichtigingen, stellen het huurcontract op en checken de huurders in. Als eigenaar ontvangt u maandelijks een handig overzicht van wisselingen van huurders en getekende contracten.

 

Nieuwe woning aankopen voor verhuur


Bezit u op dit moment nog geen woning(en), maar wilt u nieuwe woningen aankopen als vastgoedbelegging? Met onze kennis van de woningmarkt in regio Rotterdam voorzien wij u graag van advies.

 

Met onze ruime kennis van de Rotterdamse woningmarkt helpen wij u graag verder met het vinden van het juiste pand en kunnen begeleiden bij eventuele verbouwingen om het huis verhuurklaar te maken. Bekijk de verschillende mogelijkheden bij ‘Belegging’.

Neem vrijblijvend contact op via, wij denken graag met u mee.