top of page

VERHUUR

Woning in regio Rotterdam verhuren? Of heb je meerdere woningen in de verhuur? Dit kan bijvoorbeeld op lange termijn, maar ook aan tijdelijke huurders zoals expats. Wij nemen graag het werk, dat bij woningverhuur komt kijken, uit je handen. Zo profiteer je van de huurinkomsten, terwijl je niet naar de verhuur hoeft om te kijken. Het beheer doe je nog zelf.

20221109_153754.jpg

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 

  • Vrijblijvende indicatie van de huurprijs van je woning(en)

  • Het vinden van geschikte huurders via diverse platforms

  • Het organiseren en begeleiden van de bezichtigingen

  • Het opstellen van huurcontracten

  • Sleuteloverdracht en inchecken van huurders

 

Wilt u de de complete beheertaken, zoals klachten- en defectenafhandeling, ook aan ons overlaten? Bekijk dan ‘Volledig beheer‘.

Kosten
 

Voor het bovenstaande pakket ‘Woning verhuren’ rekenen wij eenmaal het huurbedrag bij een contract van minimaal 1 jaar.

 

Wij werken op basis van No cure no pay: lukt het ons niet om een huurder voor uw pand te vinden, dan rekenen wij geen kosten.

 

Verhuur van eigen woning


Eigen woning onderverhuren? Bijvoorbeeld vanwege een tijdelijk verblijf in het buitenland of de aanschaf van een tweede huis? Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is huurders te vinden voor je pand of een contract op te stellen zonder kennis van de verhuurmarkt. Of wellicht vind je het gewoon een prettig idee om de rompslomp rondom verhuren over te laten aan een professionele partij? Een contract hebben dat perfect in elkaar zit en huurders hebben die zijn gescreend kan heel veel rust geven. Wij denken graag met je mee en kunnen een passend servicepakket samenstellen. 

 

Verhuur van (meerdere) investeringspanden


Beschik je over meerdere appartementen of woonhuizen die je wilt verhuren? Ook dan kun je voor de huurbemiddeling bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw panden continue verhuurd zijn. Wij gaan via verschillende platforms opzoek naar geschikte huurders, regelen bezichtigingen, stellen het huurcontract op en checken de huurders in. Als eigenaar ontvang je altijd een handig overzicht van huurders, wanneer een nieuw persoon intrekt.

 

Nieuwe woning aankopen voor verhuur


Bezit je op dit moment nog geen woning(en), maar wil je nieuwe woningen aankopen als vastgoedbelegging? Met onze kennis van de woningmarkt in regio Rotterdam voorzien wij je graag van advies. Wij helpen je graag verder met het vinden van het juiste pand en kunnen begeleiden bij eventuele verbouwingen om het huis verhuurklaar te maken. Bekijk de verschillende mogelijkheden bij ‘Aankoop en Verkoop’.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

bottom of page