top of page
DSC_2067.jpg

Over Robbert-Jan

Ooit was ik een verlegen jongen die zich verschuilde achter de benen van zijn moeder. Tegenwoordig vragen mensen zich af waar die jongen is gebleven.

 

Op jonge leeftijd ben ik altijd al bezig geweest met ondernemen. Van knikkers tot aan sokkels verkopen, ik was altijd druk. Ik geloof heel erg in iets doen wat je blij maakt, je werkt tenslotte een groot deel van je leven. Zorg dan in ieder geval dat het leuk is!

 

Inmiddels al sinds 2016 samen met mijn zwager en vriend, Michael, werkzaam binnen het vastgoed. Waar wij ons vooral bezig houden met het beheer voor particuliere beleggers en de ontwikkeling van vervallen panden. Ik word erg blij van panden mooier en milieubewuster maken.

 

Met mijn positieve blik en enthousiasme zorg ik binnen Stadsmeesters voor relatiebeheer en het zoeken van nieuwe parels binnen het vastgoed. Ik onderhoud ons netwerk en 

 

 

0641861061

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Elk jaar stel ik weer doelen voor mezelf op en daar werk ik actief aan. Na al dit harde werk, moet er ook genoeg tijd zijn om te relaxen. Op een zonnige dag bootje varen, ergens lunchen of een boek lezen. Daar word ik echt gelukkig van. 

Ik ben gek op sporten. Elke zaterdag rij ik met onze Biro naar crossfit en ben ik regelmatig te vinden op een padel- of golfbaan. Ik vind het echt tof om een golfbaan te bezoeken als ik op vakantie ben. Elke keer is het weer een verrassing.

Mijn familie is iets waar ik erg trots op ben. Ik vind het leuk om mijn zoontje te zien groeien. Hij is ook lekker actief, dus we gaan er samen vaak opuit om iets te ondernemen. 

bottom of page