VERHUURBEHEER EN BEMIDDELING

Wilt u niet alleen het verhuren van uw woning aan ons overlaten, maar ook de beheertaken uit handen geven? Dat kan bij Stadsmeesters al vanaf één woning. Maar ook eigenaren van meerdere panden kunnen bij ons terecht. Zo geniet u van een aantrekkelijk rendement op uw vastgoed, maar hoeft u zich niet bezig te houden met de beheertaken.

Image by Lukas Blazek

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verhuurtraject

  • aanbieden van de woning(en) via verschillende platforms

  • bepalen van de huurprijs

  • in- en uitcheck van huurders


Onderhoud en klachten

  • onderhoudsplan van de woning

  • inspectie en afhandeling van klachten

  • verhelpen technische storingen

  • vast contactpersoon voor verhuurder en huurder

 
Administratie

  • verwerken van inkomsten en uitgaven

  • debiteurenbeheer

  • maandelijks overzicht

Kosten

Voor het bovenstaande pakket ‘Woning beheren’ rekenen wij per pand 8,5% ex BTW van de huurprijs.

Wij werken op basis van No cure no pay: lukt het ons niet om een huurder voor uw pand te vinden, dan rekenen wij geen kosten.

 

Verhuurtraject

Wij zoeken via diverse platforms naar geschikte huurders en zorgen dat zij verwelkomd worden in hun nieuwe huis. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij vrijwel altijd huurders voor uw panden. En mocht dit onverhoopt niet lukken, dan rekenen wij geen kosten, want wij werken op basis van No cure no pay.

 

Onderhoud en klachten

Met het vinden en plaatsen van huurders bent u er nog niet. Als de huurders eenmaal hun woning betrokken hebben, komen er diverse beheertaken om de hoek kijken. Een huurder die belt omdat de koelkast kapot is of een buurman die klaagt over geluidsoverlast. In het oplossen van dergelijke klachten en defecten kan veel tijd gaan zitten. De Stadsmeesters nemen alle communicatie tussen huurder en verhuurder over en regelen dat problemen netjes en tijdig worden aangepakt. Huurders hebben een vaste contactpersoon die ze ook buiten kantooruren kunnen bereiken. Doordat wij het beheer in eigen hand hebben, kunnen we defecten vaak makkelijk en snel zelf oplossen.

 

Administratie

Wij beheren voor u de administratie zoals de inkomsten en uitgaven en de huurcontracten. Als verhuurder ontvangt u maandelijks een overzicht van de verrichte werkzaamheden zoals reparaties aan de woning en het plaatsen van nieuwe huurders. Via onze website kunt u bovendien inloggen op uw eigen pagina, waar alle informatie over uw panden in een handig overzicht te vinden is. Ook contracten en andere documenten zijn hier in te zien, evenals statistieken en een agenda met de verhuurperiodes per huurder.

Heeft u vragen of wilt u uw situatie aan ons voorleggen? Mail of bel ons, wij denken graag vrijblijvend met u mee.

Wilt u het beheer zelf regelen en alleen het vinden van huurders uitbesteden? Ga naar ‘Woning verhuren’.

Bekijk een overzicht van onze vastgoedpakketten

Lees meer over de Rotterdamse huizenmarkt

 

Neem vrijblijvend contact op