top of page
DSC_2067.jpg
Picsart_22-11-29_16-11-53-054_edited_edited.jpg

Hi, ik ben Victoria

Mensen omschrijven mij altijd als een nieuwsgierige levensgenieter. 

 

Al vanaf een hele jonge leeftijd was ik het kind, dat miljoenen vragen stelde en alles wilde zien. Door mijn ontdekkingstochten kende ik elk hoekje van mijn wijk en op vrije dagen ging ik graag met mijn vader mee naar de bouwplaats om spijkers in de wandjes te timmeren en draadjes te trekken. Heerlijk!

 

Ik kom oorspronkelijk uit Polen en toen ik zeven jaar oud was ben ik met mijn ouders naar Nederland verhuisd. Naast vloeiend Nederlands spreek ik ook een aardig woordje Pools. Erg handig! Het moment dat ik voor het eerst in Rotterdam kwam, was ik gelijk verliefd. De hoge gebouwen, parken en alle kleine zaakjes die ik nog steeds aan het ontdekken ben. Het leven stopt hier nooit en daar haal ik veel energie en inspiratie uit.

0625420190

20221205_105016_edited_edited.png
20221126_112355_edited_edited.jpg

In mijn vrije tijd ben ik erg actief. Ik dans veel. Niet alleen in de studio tijdens lessen, maar ook graag tot in de vroege uurtjes in een club. Het is voor mij DE manier om al mijn energie kwijt te raken, anders ben ik een stuiterbal. Na een avond dansen ben ik graag buiten. Als de zon schijnt ben ik meestal uren op pad om wat lekkers te eten op de Oogstmarkt en drink ik een theetje in het park. Ook ga ik graag kamperen met mijn vrienden (zie foto hieronder). Een week wildkamperen in Scandinavische bossen. Daar maak je mij echt blij mee.

In de avonden volg ik yogalessen of doe ik iets creatiefs. Ik hou van tweedehands kleding. Dagelijks ben ik de beste koopjes en meest bijzondere kledingstukken aan het zoeken
. Ik hou ervan om mijn creativiteit te uiten in mijn kleding en om dingen te dragen die niemand anders draagt. Van mijn gele schoenen tot aan de fluweel blauwe jas, overdressed bestaat voor mij niet. 

Tijdens mijn werk heb ik contact met huurders. Ik beantwoord whatsapp berichten en ik ga langs als ik denk dat ik het probleem kan verhelpen (wat vaak ook zo is). Of er nou een radiator ontlucht moet worden, of dat er dringend een grote lekkage is, ik zorg dat het opgelost wordt. Naast het beheer zorg ik ook voor onze marketing en branding. Ik motiveer Michael en Robbert-Jan om net op een andere manier naar zaken te kijken. Soms zit ik een hele dag op kantoor en soms ben ik de hele dag op pad. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk leuk. 
 

Op dit moment volg ik een thuisstudie tot makelaar, omdat ik in de toekomst meer bezig wil zijn met aankoop en verkoop van huizen. Elke woning heeft een verhaal. De bewoners richten het in en maken veel herinneringen. Ik help graag bij het afsluiten en beginnen van zo'n fase. 

bottom of page